- توضیحات
-
دسته: اجتماعی
-
منتشر شده در پنج شنبه, 25 دی 1399 20:07
-
نوشته شده توسط سلام کاشان
-
بازدید: 24
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان، از کشف بیش از 5 هزار قلم فراورده دارویی قاچاق و غیر مجاز در کاشان خبر داد.
به گزارش وب دا، محسن تقی زاده، به 662 بازرسی انجام شده توسط بازرسان این معاونت طی 9 ماه گذشته اشاره کرد و گفت: در این مدت، بیش از 5200 قلم با ارزش بیش از 000/645/004/1 ریال محصولات قاچاق در کاشان کشف شد.
وی افزود: این اقلام شامل لوازم آرایشی و بهداشتی، دارو و تجهیزات و ملزومات پزشکی قاچاق و تاریخ گذشته که به دستور دادستان توقیف و به مراجع قضایی معرفی شدند.
وی، با بیان به اینکه اغلب بازدید و بازرسی ها در قالب گشت مشترک و با محوریت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان به همراه کارشناسان سازمان های صنعت، معدن و تجارت، تعزیرات حکومتی و پلیس صورت می گیرد، تصریح کرد: این معاونت آماده هرگونه همکاری در زمینه دریافت شکایات و استعلام های لازم محصولات سلامت محور را دارد.
دکتر تقی زاده، ضمن اشاره به بروز عوارض و مشکلات جبران ناپذیر گزارش شده با استفاده از این گونه محصولات، گفت: کالاهای سلامت محور جمع آوری شده محصولاتی است که به صورت قاچاق و خارج از فرایند و مبادی قانونی وارد کشور می شود و از آنجائیکه بر شرایط نگهداری و حمل این کالاها هیچگونه نظارتی صورت نمی گیرد به عنوان یک کالای غیر بهداشتی تلقی می گردد و مورد تائید هیچ آزمایشگاهی برای آزمایشات لازم قرار نمی گیرد.
دکتر تقی زاده ادامه داد: کالاهای سلامت محور شامل دارو، مکمل ها، ملزومات و تجهیزات پزشکی، مواد و فراورده های خوراکی آشامیدنی و آرایشی بهداشتی از اولویتهای ستاد مبارزه با قاچاق کالاست.
وی، با تأکید بر لزوم آگاهی مردم از اهمیت شناسایی اصالت کالاهای سلامت محور مصرفی افزود: راهاندازی سامانه تیتک (TTAC) گام بزرگی برای شناسایی اصالت کالا می باشد.
معاون غذا و دارو دانشگاه، با اشاره به گزارش اقدامات و ارجاع پرونده های مربوطه به مراجع قضایی، گفت: باید با برنامهریزیهای مناسب به سمتی برویم که آگاهی مردم در مورد محصولات قاچاق افزایش پیدا کند و از آثار سوء آن مطلع شوند.
وی، با بیان اینکه رویکرد مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور باید جنبه پیشگیرانه داشته باشد، تصریح کرد: مردم در خریدهای خود جهت اطمینان می توانند پس از استعلام و دریافت پاسخ از طریق سامانه پیامکی 20008822، سایت www.ttac.ir، شماره تماس 6185-021 و بارکد دو بعدی با استفاده از نرم افزار موبایلی اقدام به خرید و مصرف کالای مورد نظر دقت داشته باشند.
دکتر تقی زاده یادآور شد: شماره پیامک یا شماره تلفنی که به جای شماره های یاد شده درج شده باشد جعلی است.
- توضیحات
-
دسته: اجتماعی
-
منتشر شده در دوشنبه, 28 مرداد 1398 13:34
-
نوشته شده توسط سلام کاشان
-
بازدید: 189
????کمیسیون های شورا باید در نظارت پویا شوند
به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر کاشان علی رسول زاده، رئیس شورای شهر کاشان در یکصد و چهاردهمین جلسه رسمی این شورا که در تاریخ ۹۸/۵/۲۲ با موضوع ارائه گزارش عملکرد سازمان عمران و بهسازی شهرداری کاشان برگزار شد گفت:تقویت سازمان عمران به نفع شهرداری و شهر است و تجربه های موفق سایر شهر ها به ما نشان داده است پیشرفت خوب این سازمان با انجام پروژه های پیمانی بوده است.
وی تصریح کرد:قبل از امانی انجام دادند پروژه ها باید صحت این کار از لحاظ قانونی و مطابقت با بودجه و فنی بودن بررسی شود هر چند بنابر شرایط موجود و در برخی پروژه های خاص که بنا براهمیت باید امانی کارشود.
رسول زاده باتاکید به اهمیت نظارت صحیح شورا بر فعالیت های شهرداری افزود:این حقیقت را باید پذیرفت که کمیسیون های تخصصی شورا چندان فعال نبوده اند ،این درحالیست که اساس کار شورا متکی بر کمیسیون ها هست و پویایی شورا در گرو پویایی آنهاست. لذا لازم است اعضای کمیسیون ها اگر نیاز به مشاور دارند جذب کنند و نظارتشان را جدی تر پیگیری کنند و برنامه های خود را درصحن علنی اعلام کنند چراکه شورا ناظر بر درآمدها و پروژه هاست و باید مقتدرانه برطبق قانون و پویا عمل کند.
????درخصوص پروژه های امانی مصداقی صحبت شود
سیدمهدی ناظم رضوی،رئیس کمیسیون عمران شورا با اشاره به آنکه انجام پروژه های امانی در سازمان های دولتی شرایط خاصی دارندگفت:براساس بخشنامه اجرایی دولت، تنها در کارهای که تا ۸۵٪ پیشرفت فیزیکی داشته و از پیمانکار خلع کارشده است میتوان ۱۵٪باقی مانده را به صورت امانی پیش برد.
وی تصریح کرد: درخصوص پروژه های امانی باید مصداقی صحبت کرد و به صورت شفاف در فهرستی کامل اسامی پروژه ها عمرانی، میزان هزینه و زمانبدی اغاز و تحویل پروژه ها معلوم شود.
ناظم رضوی با تاکید به نقش نظارتی شورای شهر افزود:باید مشخص شود علت وجود پروژه های نیمه کاره چیست؟براساس آیین نامه مالی شهرداری تمام پروژه ها باید باتایید ناظرصورت بگیرد این درحالیست که نظارت چشمگیری در پروژه های عمرانی دیده نمیشود و حتی نقشه کار به ما تحویل داده نشده است،آیا در انجام پروژه ها مطالعات کافی و مهندسی ارزش شده یا خیر؟
????پویایی سازمان عمران سبب دوری از واسطه گری هاست
مجید شمس،عضو شورای شهر کاشان نیز در این نشست گفت:سازمان عمران درحال حاضر بیش از بیست پروژه در دست اقدام دارد که نیازمند حمایت است و شورا باید با مشورت کارشناسان ومتخصصان امر تسهیلاتی را برای روان سازی کارهای این سازمان ارائه دهد.
وی با تاکید براهمیت سازمان عمران تصریح کرد: توسعه و پویایی بیشتر این سازمان سبب دوری از واسطه گری ها و صرفه جویی بیشتر در هزینه های شهری میشود.
شمس همچنین افزود:انتظار شهرداری و مردم از سازمان عمران تقویت آسفالت شهر است علی رغم آنکه این کار درکاشان به خوبی انجام شده اما نیازمند روند جدیدتر و بهتری است که به واسطه آن بشود این نقیصه را کم و رفع کرد.
????کیفیت کار در سازمان عمران پایین است
علی هاشمی طاهری،خزانه دار شورای اسلامی شهر،در این نشست اظهار داشت:کیفیت کارها در سازمان عمران پایین است و عیب بزرگتر آنکه به زمان اهمیتی داده نمیشود باید تمام تلاش را به کاربرد تا پروژه ها در حداقل زمان انجام بگیرد.
وی در ادامه افزود:چرا پروژه های اصلی شهر مثل پروژه ساختمان شهرداری و کنار گذرکاشان متوقف شده است و به نتیجه نمیرسد؟ شهرداری به منزله مدیر عاملی است که هیئت مدیره آن شورای شهر است لذا شهردار باید هر مشکلی که در اجرای چنین پروژه هایی وجود دارد را به ما بگوید تا باهمدلی هم پیگیری و حل کنیم.
هاشمی طاهری بیان کرد: بزرگترین نقیصه در کارهای عمرانی مشخص نبودن مباحث ریالی است که نمونه آن پروژه مدخل و قرارگاه خاتم الانبیا است که منبع و مقدار هزینه کردن آن مشخص نیست.همچنین لازم است کمیسیون عمران لیستی از پروژه های نیمه کاره عمرانی تهیه کند و شهردار به طور شفاف علت توقف آنها را بیان کند.
????سازمان عمران اصلا امانی کار نمیکند.
سعید ابریشمی راد،شهردار کاشان ، در این نشست ضمن ابراز امیدواری از سخنان بیان شده گفت:آنچه ما انتظار داریم در این جلسه بیان شد ،ماهم تقاضای فعال شدن کمیسیون های تخصصی شورا و استمرار روند برگزاری جلساتی برای ارائه و بررسی فعالیت های شهرداری را داریم.
وی با اشاره به شرایط دشوار اقتصادی گفت:مدیریت شهری مدیریتی اقتضایی است وم تناسب با شرایط زمان،مکان و منابع سیاست ها و انتظارات آن تعریف میشود ،بهبود فرایندی مستمر است و رسیدن به کیفیت درکار یک شب حاصل نمیشود و نیازمند گذر زمان و تلاش است.
سپس با تاکید بر این نکته که سازمان عمران اصلا امانی کاری نمیکند اظهار داشت:واژه امانی کاری بد تعبیر شده است و سازمان عمران مجری پروژه های شهرداری است و نه کارگزاری که تنها به دیرافت پول و انتقال کار اکتفا میکند.
ابریشمی راد افزود:سازمان عمران درحال حاضر به عنوان پیمانکاری است که یک قرار داد بزرگ را به ده ها قرار داد کوچک تر با مسئولیت پذیری بیشتر و نظارت دقیق تر تقسیم میکند ودر نتیجه آن درصد کارگزاری برای واگذاری کار کاهش یافته و سازمان عمران به نقش و وظیفه ذکر شده خود در اساسنامه نزدیک تر میشود.
وی درآخر بیان کرد:شورا علاوه بر نقش نظارتی ،نقش حمایتی و سیاست گذاری هم دارد.سازمان در بسیاری از موارد که نتوانسته نظر شفاف شورا را بگیرد برخی کارهایش انجام نشده یا نیمه کار است و شهرداری خواستار دریافت نظرات و تصمیمات شوراست.
????سرمایه گذاران در مناقصه شرکت نمیکنند
بهروز گرانمایه،معاون فنی و عمرانی شهرداری در مقام پاسخ بیان کرد :سازمان عمران هم فعالیت های پیمانی دارد وهم امانی،که بازوی اجرایی شهرداری است و یک پیمانکار است.منتهی پیمانکاری که کار را خرد کرده و برای اجرا به اجزای کوچک تری می دهد.
وی در ادامه تصریح کرد: درحال حاضر به علت مشکلات اقتصادی ،نوسانات قیمت و عدم امنیت سبب شده سرمایه گذاران در فعالیت های عمرانی به کارهای کوتاه مدت و پر بازده روی آورند درنتیجه و درمناقصه سازمان عمران شرکت نمیکنند و یا قیمت های بالایی پیشنهاد میدهند.
گرانمایه افزود :ازعیوب فعالیت های امانی میتوان به ضایعات مصالح،زمانبری اشاره کرد اما اگر کار امانی درست انجام شود نتیجه عکس میدهد و بسیاری از هزینه ها کاسته میشود.
وی در پاسخ به نیمه کاره ماندن برخی پروژه ها گفت:هیچ طرحی رها نشده است و درقالب طرح چهل چراغ توسعه شهردار برای اتمام هریک از پروژه ها به ما زمان و تاریخ مشخص داده و با وجود کمبود بودجه و امکانات از شورا درخواست حمایت در تسریع و تسهیل پروژه ها را داریم.
????امانی کردن پروژه ها از مهم تربن اقدامات درجهت کاهش هزینه هاست
امین چناری،سرپرست سازمان عمران و بهسازی شهرداری با اشاره به دو محور کاهش هزینه های سازمان وحل مشکلات بدهی سازمان تامین اجتماعی و دارایی گفت: :امانی کردن پروژه ها از مهم ترین اقدامات درجهت کاهش هزینه ها بود چرا که با واگذاری کار به سازمان دیگر هزینه های بالا سری ،سود پیمانکار و درصد دیر شدن پرداخت ها را نداریم و ازطرفی کیفیت و سرعت کاربالا رفته است و درنتیجه قیمت ها شکسته شده و با وجود دوبرابر شدن قیمت مصالح نسبت به سال های پیش حدود۴۰٪ در هزینه ها صرفه جویی شده است.
وی با تاکید به عدم شکست طرح امانی کردن پروژه ها اظهار داشت: درحال حاضر از ۳۰قرارداد فعال سازمان از جمله پروژه استخر مروارید و پروژه سردارکریم طاهری به علت هزینه بالای دومیلیاردی و عدم توان مالی شهرداری برای خرید مصالح آن امانی انجام نمیشود و به پیمانکار واگذار شده است .
چناری در ادامه سیاست کاهش هزینه های سازمان گفت: بخش اعظمی از پروژه های سازمان زیر نظر پیمانکار بوده و اداره کارخانه ها به آنها واگذارشده بود اما به سبب نقصان در تولید محصولات قرار دادمان را با کارخانه ها قطع کردیم و کار را خودمان دست گرفتیم و توانستیم ماهیانه بین ۷تا۸ هزار متر مربع بلوک و جدول تولید کنیم .همین امر سبب شد سازمان در بحث جدول گذاری و بلوک فرش معابر اقدامات بیشتری انجام دهد.
وی در خصوص حل مشکلات تامین اجتماعی گفت: بر اساس قانون بخشی از هزینه های تامین اجتماعی از طریق تخصیص ۸٪ از قرار داد های مصالح در کشور تامین میشود و باتوجه به طلب ۳.۵ میلیارد تومانی تامین اجتماعی از شهرداری و مسدودی حساب های سازمان عمران این مسئله با رایزنی های صورت گرفته تسهیل و به صورت اقساط به سازمان تامین اجتماعی پرداخت میشود و همچنین بدهی سازمان عمران به اداره دارایی نیز با رایزنی های صورت پذیرفته به صورت اقساط پرداخت می گردد.
سرپرست سازمان عمران در خصوص گزارش عملکرد سازمان گفت:در سال۹۸-۹۷ بیش از ۳۰قرارداد بسته شده است که بیش از ۱۵قرار داد تحویل قطعی و بیش از ۲۰قرار داد تحویل موقت شده است همچنین بیش از ۲۴هزار تن آسفالت افزون بر ۳۱هزار متر مربع بلوک فرش و بیش از ۲۴هزار متر طول جدول تولید شده است.
وی بیان کرد: براساس اهمیت عملکرد سازمان به چهار حوزه ،بافت تاریخی،راه و ابنیه،بهسازی معابر شهری و کارخانه جات تقسیم شده است که در هرکدام از حوزه ها پروژه هایی تکمیل شده یا در دست اجراست.
